|
| La multi ani Robert Pattinson romania! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Flutu` Admin
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 7332 Data de inscriere : 14/04/2009 Nume : Flutu` Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: La multi ani Robert Pattinson romania! Joi Apr 15, 2010 12:57 am | |
| Un an? Deja a trecut un an? Inca nu-mi vine sa cred. Parca timpul nu s-a miscat atat de rapid, parca abia m-am apucat de forum, parca inca suntem al inceput. Dar nu e asa. A trecut un an, un an in care am stat impreuna si ne-am inceput a cunoaste. Au fost atatea idei impartite, incat nu pot sa uit totul. Imi lipsesc unele momente mai vechi. Prima luna impreuna a fost ceva frumos, eram mai multi, eram mai diferiti. As vrea sa dau timpul inapoi si sa-l opresc. Cand? Pe vremea cand toata lumea era fericita. Dar acum va plictisesc, probabil vreti sa stiti cum a inceput totul nu? Pentru ca ma indoiesc ca stiti. Totul a inceput pe 13 aprilie, vroiam sa-mi fac un forum nou pentru ca deja celelalte nu mai imi placeau, iar eu tocmai imi gasisem o noua obsesie: Robert Pattinson. M-am interesat si am vazut ghiciti ce? Nu mai exista nici un forum in Romania dedicat lui. A doua zi m-am incapatanat si am stat de dimineata pana tarziu sa fac forumul, stateam pe messenger si vorbeam cu Crystal, care desi nu era ea mare fana a acceptat sa se inregistreze si sa ma ajute cu forumul o perioada. Abia tarziu in ziua acceea am trimis linkul si am aflat doritorii care urmau sa devina moderatori. Erau doar cateva posturi care s-au ocupat rapid ca vantul. Crystal era moderatoare globala, singura pe atunci care stiam ca chiar merita. In seara aia nu am putut sa mai stau mult, caci ochii mi se inchideau de atata somn. Imi aduc bine mainte ca pana si la baner gresisem scrisul din cauza somnului, pacat ca nu mai am vechiul baner, caci vi l-a fi aratat cu mare drag, a fost banerul care mi s-a lipit mie de suflet, pentru ca a fost inceputul a ceva nou. Primul baner bun a fost facut de Ada, era verde si pupsese o poza cu Rob in rolul lui Edward. A doua zi deja depasisem recordul inregistrarilor de useri care fusese marcata in istoria mea cu forumurile, si credetima ca am avut multe inainte de acesta. Cam acesta a fost inceputul, a fost mai greu la inceput sa comunicam, dar ne-am obisnuit si asa comunitatea noastra a devenit mai mare! La multi ani Robert Pattinson Romania! Acum am spus cateva cuvinte pentru cativa dintre voi aici. | |
| | | Damon<3 Robert Pattinson
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 11727 Data de inscriere : 21/04/2009 Varsta : 28 Localizare : mitoc, judetul botosani
| Subiect: Re: La multi ani Robert Pattinson romania! Joi Apr 15, 2010 1:04 am | |
| La multi ani forumuleeeeee!!!! Si in sfarsit un aaaan Un an de cand va cunosc fetelor: bzzu, didu, flutu, rux, maria si sa nu uit de criis si iulia care le cunosc de mult mai mult timp. Un an de cand m-am inregistrat pe primul meu forum :X Forumul din care am invatat sa postez, sa pun imagini, sa fac topicuri si astfel m-am putut inregistra si pe altele:)) Stiu ca toti suntem o familie aici si chiar daca ne-am certat adeseori, pot avea incredere in voi Imi amintesc ziua primului rpg, in care se posta fara numar. Sau ziua cand mi-am postat fiiic-ul ''My story'' Stiu ca era slabut, dar eram bucuroasa cand imi comenta cineva Si jurnalul meu :X Ce bucuroasa sunt ca l-am postat aici din vara Imi aduc aminte multe acum, datorita lui La multi inca odata forumului!!! Sa mai aduci membri din astia | |
| | | Kira Best avatar
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 3371 Data de inscriere : 01/05/2009 Nume : - Varsta : 30 Localizare : Vaslui
| | | | Fericire in rate Most active user
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 4376 Data de inscriere : 10/05/2009 Nume : Pixie Varsta : 30 Localizare : Chicago
| Subiect: Re: La multi ani Robert Pattinson romania! Joi Apr 15, 2010 2:00 am | |
| La multi ani Robert Pattinson Romania
Eu ma bucur ca ma aflu printre voi. Cuvintele pur si simplu nu vor sa imi iasa din gura. Un an a trecut foarte repede aici. Pe acest forum mi-am facut prieteni sau nu stiu cunoscuti. Cu ajutorul forumului am cunoscut-o pe Flutu a mea. Acest forum mi-a ajuns la inima. Sper ca magia Robert Pattinson Romania sa nu apuna inainte de vreme. sper sa fim uniti si peste muuulti ani sa fim tot aici sa zicem "La multi Ani"
Yana va iubesteeeeeeeee | |
| | | Ilan<3 Miss Forum
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 13165 Data de inscriere : 14/04/2009 Nume : Irina Alexandra Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: La multi ani Robert Pattinson romania! Joi Apr 15, 2010 2:59 am | |
| My turn Pai ce pot spune fetelor Vreau sa ii multumesc Alexandrei mai ales, ca ea mi-a inghitit mofturile si mai ales cand ma ofticam, incerca sa ma impace si sa imi faca pe plac. Mersi mult Sa iti dea Nenea de Sus sanatate sa ne mai tii aici si sa facem la cati mai multi ani impreuna. Aici pot spune ca mi-am legat si prietenii, stranse cat si mai 'largute'. Prima mea prietena a fost Ade. Inca tin minte cand a devenit pe forum, mai exact in rpg, surioara mea, defapt al personajului meu, al lui Daniel. Incet incet, cred ca ne-am apropiat incat.. peste cateva luni, ne-am vazut. Apoi, m-am apropiat usor de Rux, cat si de Maria... apoi a urmat Cristina, care e tati meu. Pot spune ca tin la toate fetele de aici. Toate avem un lucru in comun. Idolul nostru, Robert Pattinson pentru care exista si forumul dedicat lui. Ma bucur ca fac parte din stafful forumului, din familie. Cred ca asta a fost cam tot. Acum este timpul sa inchei, cu o urare... Happy B`Day Robert Pattinson Romania!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani Robert Pattinson romania! | |
| |
| | | | La multi ani Robert Pattinson romania! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |