| Personaje | |
|
+11vampire*dreamer Angel gothik_vamp Rux?! dienutza Nyx Ilan<3 Kira Damon<3 CraZy.ME Flutu` 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Flutu` Admin
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 7332 Data de inscriere : 14/04/2009 Nume : Flutu` Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Personaje Joi Iul 09, 2009 1:28 am | |
| Aici va faceti descrierea personajului. Puneti si cate una doua poze langa descrierea personajului, pe care o faceti la persoana I.[nu folositi date din viata starului pe care il reprezinta personajul] | |
|
| |
CraZy.ME GFX Master
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 2694 Data de inscriere : 05/05/2009 Varsta : 31 Localizare : Valcea
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 2:08 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre candy4u in Joi Iul 09, 2009 7:23 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
Damon<3 Robert Pattinson
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 11727 Data de inscriere : 21/04/2009 Varsta : 28 Localizare : mitoc, judetul botosani
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 2:14 am | |
| Buna... numele meu este Jenifer Compton, am 17 ani si locuiesc in Los Angeles ... Sunt cea mai populara fata din scoala, imi fac prieteni foarte repede, cele mai bune fiind nicole si kassie. Imi place muzica si dansul . Am o voce destul de buna, parerea mea si multor din jur . Coregrafiile mi le fac intotdeauna singura, deasemenea si melodiile. Am un frate mai mare , pe nume Eric . Ne intelegem foarte bine . Cand e vorba de fete...ii dau tot timpul sfaturi si invers (cateodata chiar nu inteleg baietii ) . La scoala ma descurc foarte bine, materiile mele preferate sunt biologia si geografia, obtionalurile toate . Si....ooo da...sunt o actrita foarte , foarte buna, imi place sa mint uneori, niciodata nu ma dau de gol;)), mereu in pas cu moda si tot timpul nebuna care face atmosfera sa se incinga la party-uri... Asa sunt eu si n-o sa ma schimb niciodata , fie ca la altii le place sau nu P.S. O urasc pe Selena, prea multe fite pe capul ei, ne uram de mici.... Poze cu mine:
Ultima editare efectuata de catre ade` in Lun Aug 17, 2009 7:12 am, editata de 4 ori | |
|
| |
Kira Best avatar
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 3371 Data de inscriere : 01/05/2009 Nume : - Varsta : 30 Localizare : Vaslui
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 3:33 am | |
| Hello^^. Eu sunt Kassie Newman. Am 17 ani si am un frate Kellan. Ma inteleg bine cu el, dar uneori ne mai ciondanim. Am prieteni destuli, dar cele mai apropaite imi sunt Nicole si Jennifer. Imi fac prieteni usor, deoarece sunt o fire sociabila, zambareata si cu simtul umorului. Nu-mi place cand cineva ma minte sau ma barfeste. L-am remarcat pe Eric, dar cel mai bine ma inteleg cu Ryan, pe care il cunosc din copilarie si imi este ca un frate . poze:
Ultima editare efectuata de catre d.i.a.n.a in Joi Iul 09, 2009 4:44 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Ilan<3 Miss Forum
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 13165 Data de inscriere : 14/04/2009 Nume : Irina Alexandra Varsta : 32 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 6:36 am | |
| Mark Grint: Am 18 ani si sunt singur la parinti. Sunt cel mai popular baiat din scoala. Sunt un tip timid si intotdeauna glumesc cu toti prietenii. Am simtul umorului tin la gluma. Sunt prieten cu majoritatea persoanele. Am remarcat-o pe Nicole. Poze: | |
|
| |
Nyx Robert Pa
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 1777 Data de inscriere : 15/04/2009 Nume : crissy Varsta : 30 Localizare : botosani
| |
| |
dienutza Rob
Concursuri castigate : Sex : Numarul mesajelor : 244 Data de inscriere : 26/06/2009
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Rux?! Robert Pattinson
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 10119 Data de inscriere : 17/04/2009 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Personaje Joi Iul 09, 2009 10:12 pm | |
| Hello!Ma numesc Nicole Katery.Sunt o tipa populara,presedinta clubului de teatru,al consiliului elevilor si asa mai departe.Cele mai bune prietene ale mele sunt Kassie si Jenifer. Culoarea mea favorita e rosu. Sunt mereu in pas cu moda,niciodata nu raman "in urma" Imi place muuult de tot Mark,foarte mutl,aaah,Mark,Mark,Mark. | |
|
| |
gothik_vamp
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 02/05/2009 Varsta : 28 Localizare : los angeles>:)
| Subiect: Re: Personaje Vin Iul 10, 2009 3:37 am | |
| Hei.Sunt Rosalind Stewars si am 17 ani.Am un frate mai mic Emmett cu care ma inteleg super bine.Mama mea este solista intr`o formatie numita Numb 3 si in ultimii 2 ani am mers cu ea in turnee prin toata lumea,dar acum a hotarat ca ar trebui sa ne stabilim undeva..ma rog, pentru o perioada.Asa ca am ajuns aici.Imi fac repede prieteni, petru ca am simtul umorului si sunt o fire vesela aproape tot timpul,si cunosc cateva pers de aici, printre care Lizzy, Nicole,Robert,Matt si Kellan.Am un caine, Desastre pe care il iubest foarte mult si imi este alaturi mereu.Cant la tobe si la chitara, dar nu am voce deloc.Imi place albastrul si am o pasiune pentru masini.Inca nu am observat pe nimeni in mod special Poze <--asta e mai recenta | |
|
| |
Flutu` Admin
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 7332 Data de inscriere : 14/04/2009 Nume : Flutu` Varsta : 28 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Personaje Sam Iul 11, 2009 2:18 am | |
| Hey! Bine ati vebnit in lumea mea. Ma numesc Eric Compton. Am 18 ani. Stiu majoratul, varsta la care deja nu mai esti considerat un pustiu. Mda, sincer nu ma deranja sa fiu mai mic, batranetea nu ma incant la fel cum nici trecerea anilor. Viata mea e foarte incurcata. Fetele mereu statea pe capul meu in oras, dar acum ca m-am reintors la scoala, ei bine, chiar nu mai scap de ele.
Ca fotomodel apar in diferite reviste si shouri TV, dar faptul ca in copilarie am jucat in diferite filme, imi ofera o popularitate si mai mare la adolescentele de varsta mea. Studiile mereu au fost pe primul loc pentru mine, chiar daca sunt primul la iesirile in oras, imi stiu prioritatile. Lucrez ca fotomodel doar de placere, e ca un hobby pentru mine, sincer nu am crezut ca voi ajunge asa de departe atunci cand m-am angajat. Acum lucrez la sala ca sa ma mentin in forma, desi mancarea nu prea inseamna mult pentru mine. Nu exagerez cand vine vorba de mancare, dar nici nu o elimin total din viata mea, probabil ca mananc asa din obisnuinta, atunci cand lucrezi ca fotomodel unele lucruri devin ceva normal.
Intre munca si scoala, timpul ramas liber il petrec cu prietenii. Desi am atatea fete dupa mine pana acum niciuna nu mi- sarit in ochi, nu sunt genul de baiat care umbla cu maimulte deodata sau care le da iluzii false. In materie de fete nu am avut niciodata pretentii, nu poti sti niciodata cand te loveste iubirea, de aceea prefer mereu sa nu spun ca-miplac fetele are sunt ca X si apoi sa ma indragostesc de alt gen de fata. Kassie m-a impresionat destul de mult prin compartamentul ei, imi place ca ea ma considera doar un simplu baiat ca si toti ceilalti, si nu sunt fotomodelul celebru si foarte in top.
Nu multi din scoala au reusit sa treaca peste faptul ca sunt celebru si sa ma lase sa ma integrez in scoala ca un simplu elev. Prietenii mei sunt doar aceia care au reusit sa treaca peste popularitate si sa ma vada ca un om oarecare. Familia mea mereu ma sustinut in cariera. Am o sora mai mica cu un an ca mine, care acum invata la acelasi liceu ca mine, hmm defapt ea a intrat la liceul asta cu un an inaintea mea, cand eu eram ocupat cu slujba. Jenifer, a reusit sa se ontegreze din prima, iar faptul ca-si face foarte usor prieteni a ajutat-o enorm.
Acum prefer sa-mi vad de studii si poate sa reusesc sa ma pastrez si in cariera mea ca fotomodel.
| |
|
| |
Angel Robert Pattins
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 4540 Data de inscriere : 07/06/2009 Nume : Treaba mea Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului .
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 17, 2009 6:23 am | |
| Buna... Numele meu este Rebeca Robert, am 16 ani si locuiesc in Los Angeles. Sunt o fata de fire vesela mai tot timpul, increzatoare in ideile mele , dar ii ascult si pe celalti de asemenea. Nu-mi place sa fiu diferita de ceilalti, nu-mi place sa am un stil aparte, sa fiu considerata o ciudata. Imi place sa am prieteni MUUULTII prieteni si asta nu e o problema, reusesc sa mi-i fac foarte usor, dar doar pe cei care sunt de incredere Ma ocupa foarte mult muzica...Mi-am descoperit vocea la 14 ani, pana atunci nu m-am apucat de asa ceva, nici n-am incercat. Cele mai bune prietene ale mele sunt Lizzy si Roxanne . Ma inteleg destul de bina si cu celelalte fete: Kassie, Nicole , Jenifer....dar ele raman BFF-urile mele pentru totdeauna ...Sper!! Cateva poze cu mine: | |
|
| |
vampire*dreamer Robert Pattins
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 4833 Data de inscriere : 15/04/2009 Varsta : 28 Localizare : galati
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 24, 2009 1:20 am | |
| Hello! Numele meu e Roxanne White si am 16 ani. Anul asta tocmai am devenit redactorul revistei scolii dar cum nu mi'am inceput inca lucrul, habar n'am cine mai e pe acolo. Sunt o fata destul de buna la scoala, ceea ce m-ar putea face sa par plictisitoare sau tocilara, dar cine ma cunoaste stie ca nu e deloc asa si sunt chiar destul de ticnita daca ma lasati. Spre deosebire de ceilalti, care au talent muzical, sunt fotomodele, vedete etc., eu ma pricep la scris si la pictura, dar asta nu ma face mai putin nebuna decat sunt. Cu baietii ma inteleg destul de bine in general, desi inca nu am remarcat pe nimeni. Ma inteleg bine cu mai toate fetele si sunt foarte glumeata, iar cele mai bune prietene ale mele sunt Lizzy si Rebeca. Si...cam atat deocamdata. | |
|
| |
Angel Robert Pattins
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 4540 Data de inscriere : 07/06/2009 Nume : Treaba mea Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului .
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 24, 2009 5:38 am | |
| Buna Roxy | |
|
| |
vampire*dreamer Robert Pattins
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 4833 Data de inscriere : 15/04/2009 Varsta : 28 Localizare : galati
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 24, 2009 3:18 pm | |
| salut becy dar cam am impresia ca discutia asta s-ar purta pe alt undeva...apropo, vii la revista scolii? si acum back pana nu ne decapiteaza careva | |
|
| |
Angel Robert Pattins
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 24, 2009 4:53 pm | |
| hay la cafenea si mai vorbim | |
|
| |
Rux?! Robert Pattinson
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 10119 Data de inscriere : 17/04/2009 Varsta : 29 Localizare : Galati
| Subiect: Re: Personaje Lun Aug 24, 2009 5:10 pm | |
| Haidi bai,nu ma vizaaa:-w | |
|
| |
deea Robe
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 538 Data de inscriere : 25/08/2009 Varsta : 30 Localizare : resita
| Subiect: Re: Personaje Mier Aug 26, 2009 4:35 am | |
| Buna, my name is Rosalie Diaz si am 16 ani. Chiar daca sunt singura la parinti nu duc dorul de vreo sora sau vreun frate. Sunt o fire mai rebela, poate si putin nebuna de felul meu.Imi place sa ma distrez la maxim ori de cate ori am ocazia, chiar si in timpul orelor daca se poate. Profesorii mi-au parut dintotdeauna plictisitori iar orele lor si mai plictisitoare. Datorita nebuniei mele ma inteleg foarte bine cu Jenifer. Cu baietii ma inteleg foarte bine, glumim si alte chestii. Imi place sa ma aranjez mai tot timpul, sunt mereu cu capul in oglinda,nu am mai despart de ea, am chiar si una mica in geanta pe care o port cu mine. Am o pasiune foarte mare pentru flori, deaceea gradina mea e plina cu asa ceva. Iubesc in mod special trandafirii visinii care bat spre negru. Un baiat dragut am remarcat, dar se pare ca e luat de altcineva.. Ryan e numele lui, dar cine stie. poze cu mine : | |
|
| |
Akane
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 28/08/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Personaje Vin Aug 28, 2009 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Madss` Ro
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Pluto
| |
| |
cory^_^ Rob
Concursuri castigate : Sex : Zodiac : Numarul mesajelor : 269 Data de inscriere : 25/07/2009 Nume : vampire*dreamer Varsta : 28 Localizare : italia :D
| Subiect: Re: Personaje Joi Sept 03, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Personaje | |
| |
|
| |
| Personaje | |
|